AKTUALIZOVÁNO Seminář BEEHIVES a DISCO KONFERENCE 25. 6. – 26. 6. 2018. – Overcoming the Challenges and the Barriers in Open Education.

Závěrečný seminář projektu BEEHIVES se konal 25. 6. 2018 v Praze. Program ke stažení.

Projekt byl zaměřen na zmapování strategických partnerství mezi profesně zaměřenými školami a praxí, sdílení zkušeností, identifikace klíčových faktorů a vytváření variantních modelů a scénářů pro efektivnější fungování a prohlubování této spolupráce. Na závěrečném semináři byly představeny výsledky projektu a webový nástroj na podporu spolupráce škol, studentů a zaměstnavatelů https://strategictriangle.beehives.de/, který představili kolegové ze Španělska Jon Zarraga a Bittor Arrias.

Závěrečný seminář byl propojen s 13. ročníkem mezinárodní konference DisCo 2018: Overcoming the Challenges and the Barriers in Open Education. Konference se společně se seminářem konala 25. – 26. června v konferenčním středisku Microsoftu v Praze 4. Byly pro Vás připraveny zajímavé přednášky a workshopy zaměřené na používání technologií ve vzdělávání a na výzvy a bariéry v otevřeném vzdělávání. Krom toho jste měli možnost zúčastnit se zajímavých workshopů zaměřených na využívání technologií ve vzdělávání.

Program obou akcí na webu: www.disconference.eu

Další materiály ke stažení: